Schotse markt

De Schotse markt

Schotse markt 1Jaarlijks zakken duizenden liefhebbers van Schotland en de Keltische cultuur af naar het Schots Weekend! Bezoekers kunnen het hele weekend genieten van o.a. de Belgian Pipe Band competition, de Highland Dance competition, Highland Games, folk optredens, diverse (kinder-)animatie én de Schotse markt.

De Schotse markt is een drukbezocht en onmisbaar onderdeel van het Schots Weekend. Dankzij het unieke aanbod en de gezellige sfeer die er heerst, is er elk jaar opnieuw grote belangstelling. Al jaren kan je er Scottish bagpipes, Keltische en Middeleeuwse kleding, accessoires, (decoratieve) wapens, glaswerk, British lifestyle products, Whisky en zoveel meer terugvinden.

Door het grote aantal bezoekers biedt de Schotse markt de ideale gelegenheid om (nieuwe) klanten te verleiden met jouw assortiment. Bovendien wordt elke standhouder vermeld op onze website, waardoor onze gasten jou ook na het festival kunnen terugvinden. Jaarlijks verwelkomen we ruim 35 standhouders uit binnen- en buitenland. Wil jij ook deel uitmaken van deze pittoreske markt? Schrijf je dan in voor 15/08/2019 door een e-mail te sturen naar standhouders@schotsweekend.be.