VIP tickets

Beleef het Schots Weekend als VIP! 

De voorverkoop opent vanaf juni 2020.
 

Buiten de festivalweide krijgen VIPs zaterdag en zondag exclusief toegang tot de VIP-parking en overdekte VIP-ruimte in Landcommanderij Alden Biesen. Naar goede gewoonte kunnen hier de kelen gesmeerd worden aan de open bar. Op beide dagen vloeien de champagne, bieren en whisky hier rijkelijk tussen 12u00 en 19u00. Ook wordt er beide dagen tussen 12u30 en 16u00 een verrukkelijk delicatessenbuffet geserveerd. Tijdens dit alles kunnen onze gasten genieten van sfeervolle muziek, randanimatie en vrijblijvend deelnemen aan gegidste rondleidingen, whiskyproeverijen, etc.

Ons VIP-arrangement is niet enkel een hele beleving, maar ook een uitgelezen gelegenheid om sfeervol te netwerken in een aangename, unieke omgeving! Voor slechts € 126,00 (excl. BTW) per ticket kan je als VIP genieten van dit authentieke stukje Schotland in Vlaanderen. Per twee VIP-kaarten is er VIP-parking voor één voertuig in de prijs inbegrepen.

Opgelet: de VIP-tickets worden pas verstuurd ná ontvangst van de betaling van de factuur!

 

Onze partners

Jaarlijks werken we samen met een aantal partners. Wil jij je dit jaar ook engageren door sponsor te worden van het Schots Weekend? Informeer dan naar onze sponsormogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@schotsweekend.be.