Networking

Beleef het Schots Weekend als VIP! 

 

Buiten de festivalweide krijgen VIPs zaterdag en zondag exclusief toegang tot de VIP-parking en overdekte VIP-ruimte in Landcommanderij Alden Biesen. Naar goede gewoonte kunnen hier de kelen gesmeerd worden aan de open bar. Op beide dagen vloeien de champagne, bieren en whisky hier rijkelijk tussen 12u00 en 19u00. Ook wordt er beide dagen tussen 12u30 en 16u00 een verrukkelijk delicatessenbuffet geserveerd. Tijdens dit alles kunnen onze gasten genieten van sfeervolle muziek, randanimatie en vrijblijvend deelnemen aan gegidste rondleidingen, whiskyproeverijen, etc.

 

Ons VIP-arrangement is niet enkel een hele beleving, maar ook een uitgelezen gelegenheid om sfeervol te netwerken in een aangename, unieke omgeving! Voor slechts € 125,00 (excl. BTW) per ticket kan je als VIP genieten van dit authentieke stukje Schotland in Vlaanderen. Per twee VIP-kaarten is er VIP-parking voor één voertuig in de prijs inbegrepen.

Dit jaar krijgen enkelingen de unieke kans om naast hun VIP kaart ook een hotelarrangement met diner en overnachting bij te boeken als sponsorpakket. Er zijn 20 kamers beschikbaar, wees er dus snel bij:


 

Martins Rentmeesterij, een viersterrenhotel in het hart van de Commanderij in Alden Biesen , een bijzondere historische site.
 

Het gloednieuwe hotel opent zijn deuren in juni 2018. Het hotel bevindt zich op slechts 150 meter van de landcommanderij van Alden Biesen waar ook het Schots Weekend plaatsvindt.
 
In Martin’s Rentmeesterij smelten cultuur, gastronomie en ontspanning naadloos samen. Cultuur door het historische karakter van het gebouw én het uitzicht op Alden Biesen. Gastronomie dankzij het klasse-restaurant met zijn gezellige bar. Ontspanning in het comfort van de 72 kamers en ook door de talrijke salons en de wellness-oase mét zwembad. Het uitzicht op de historische binnenkoer en boomrijke tuinen van Alden Biesen krijg je er zomaar bij.

  
Wij zijn dan ook zeer trots dat wij u en uw klanten vanaf dit jaar hier de mogelijkheid tot overnachten kunnen aanbieden. Dit kan ook aangevuld worden met een aantrekkelijk diner.
 
Als VIP van het Schots Weekend kan u aan uitzonderlijke tarieven op deze unieke locatie overnachten. Zo kan u zorgeloos genieten van uw bezoek aan het Schots Weekend, aansluitend dineren, een avondje folk mee pikken op het festivalterrein en erna rustig overnachten.

  
 

Aanbieding in samenwerking met Martin's Rentmeesterij:

 

✓ Overnachting in een tweepersoonskamer "Charming Dubbel" inclusief ontbijt: €127,36 BB (€135 incl 6% BTW);

✓ 4-gangen diner exclusief dranken: €44,2 (€49,50 incl 12% BTW) per persoon.

Reserveren kan via onderstaande knop:
 
 
 Onze partners

Jaarlijks werken we samen met een aantal partners. Wil jij je dit jaar ook engageren door sponsor te worden van het Schots Weekend? Informeer dan naar onze sponsormogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@schotsweekend.be.